چغندر گیاهی است با فواید بسیار که پخته ی آن را لبو می گویند . بخش های خوراکی این گیاه هم برگ آن است و ،هم ریشه آن. در برگ های این گیاه در طول روز قند تولید می شود و هنگام عصر اگر برگ آن را خام بخورید کاملاً شیرین است.

چغندر حاوی مقدار زیادی عنصر پتاسیم ، فسفر  ، کلسیم  ، گوگرد ، ید ، آهن و مس است و همچنین عناصر بسیار کمیابی مثل روبیدیوم (RUBIDIUM) و کاسیوم (CAESIUM) در آن وجود دارد. کربوهیدرات ، کمی پروتئین و ویتامین هایی چون B1  و B2  ، نیاسین ، B6  ، B12  و C  در آن موجود است.

چغندر به دلیل دار بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است.
از جمله خواص دیگر شیره ی چغندر :

* کمک به جذب آهن  و تولید گلبول های قرمز خون (برای نی که از کم خونی  رنج می برند مفید است)

* کمک به حفظ سلامت سلول ها

* کمک به حفظ سلامت کل بدن با کمک آنتی اکسیدان  های موجود در آن

* کمک به جذب بهتر بسیاری از مواد مغذی

* کمک به حفظ سلامت کبد  (پاک کننده ی عالی صفراست)

* باعث افزایش باروری است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش اکسل برطرف کردن نم و رطوبت سرویسهای بهداشتی بدون خرابی،عایقکاری سرویس با تکنولوژی نانو،رفع نم و آب بندی زیرزمین و حیاط،چکه کردن سقف حیاط سینک استیل صنعتی وبسایت رسمی محمد متین جعفرزاده سنه کالا دلنوشته های یک دختر شیعه مهندس عمران کرمان I civil engneer kerman معلم:وب معلمان واساتيد ودانش آموزان ايران اسللامي Dr Vida Ahmadi With Pen Name Dana Kamran