* یک رژیم غذایی خام گیاهی بطور کلی باید:
از ۸۰ درصد سبزیها و میوه‌ها
١٠درصد جوانه ها
و ١٠ درصد مغزها و دانه های خام تشکیل شده باشد.و از مصرف کلیه محصولات حیوانی و مواد پخته پرهیز میشود.این شامل برنج , نان و ماکارونی نیز میشود.
(این روش ٨٠/ ١٠ / ١٠ را به خاطر بسپارید. )
* مهم :
در صورت نداشتن بیماری خاصی میتوانید از این برنامه پیروی کنید. در غیر این صورت ابتدا با انجمن تغذیه و درمان طبیعی تماس حاصل بفرمایید. نوع , مقدار , ترکیب بندی و زمان بندی مواد خوراکی با توجه به بیماری های گوناگون متفاوت میباشد.
1-صبح
میوه های آب دار شیرین از یک نوع
2- نیم ساعت بعد از صبحانه تا ظهر از میوه های آفتاب خشک به مانند توت خشک-کشمش-انجیر خشک- مویز سیاه - برگه هلو - برگه زرد آلو
3- ناهار :
سالاد شامل سبزیجات و صیفی جات دلخواه + ارده کنجد+ 3 قاشق مویز سیاه + یک قاشق مربا خوری سیاه دانه + مقداری روغن زیتون بو دار یا روغن کنجد+ مقداری جوانه + آب نارنج یا لیمو ترش تازه .
4- نیم ساعت بعد از ناهار تا شب از میوه استفاده شود سعی شود بین مصرف هر نوع میوه به میزان اشتهایکی دو ساعت فاصله باشد و میوه ها مخلوط مصرف نگردد.
5 - شام :
مخلوط مغز بادام خام ( یا فندق / گردو / کنجد/ تخم خام آفتاب گردان )+ نصف فنجان پودر نارگیل + 2 عدد انجیر خشک( یا یک قاشق توت خشک یا 2 عدد خرما ) + مقداری آب در مخلوط کن ریخته معجون پر انرژی درست کنید و میل فرمایید.
* مغز ها و دانه ها باید حتما یک شب در آب خیسانده شوند.
کنجد:
دانه ای ست مقوی !
*بجای کره از ارده ی کنجدی که خودتان تهیه کرده ایدو بدون شکر است استفاده کنید به عنوان سس روی سالاد بریزید .
* کنجد اگر یکشب یا چند ساعتی خیس نخورد و یا به صورت ارده در مخلوط کن در نیاید هضم نمیشود.
*طرز تهیه ارده کنجد را بیاموزید و در تغذیه خود جای دهید:
نوشیدنی ها:
میوه ها به فاصله یکی دوساعت از هم میل شود.
- مخلوط موز و توت فرنگی.
- مخلوط آناناس، انبه
- آب سیب و هویج و کرفس را گرفته با چند برگ اسفناج در مخلوط کن ریخته میکس کنید بنوشید.
- مخلوط آب هویج + سیب + چغندر قرمز.
- موز + انجیر خیسانده شده یا خرما +پودر نارگیل+ آب. (یک میان وعده مقوی) .
در مخلوط کن میکس کنید بنوشید , معجونی ست گرما بخش و انرژی زا.
* نکته : کرفس را فراموش نکنید.
کرفس از اهمیت ویژه ای به دلیل میزان بالای ویتامین های گروه bبرخوردار است. چند لیوان آب کرفس و هویج در هفته برای پاکسازی بدن مناسب است.
شیربادام :
انواع شیرگیاهی را تهیه کرده و بنوشید:
* بادام یا گردو یا سایر مغزها و دانه را در آب یک شب خیس کنید.آب آنرا بیرون ریخته آب تازه به آن اضافه کنید در مخلوط کن ریخته تا خوب حل شود . شیره خرما یاانجیر خانگی و دارچین به آن بیافزایید. شیر خوش طعم و مقوی به همین سادگی آماده است.
پنیر بادام:
* برای تهیه پنیر: دانه ها و مغزهای خیس خورده را بدون آب در مخلوط کن خمیر کنید و سبزیجات خوشبو و مقدار بسیار کمی زیره و آب لیمو اضافه کنید روی برگ کاهو مالیده یک حلقه گوجه روی ان گذاشته لقمه کنید برای نهار میل کنید.
* از ترکیب بی رویه و پشت سر هم خوردن اشتباه میوه ها و سبزی ها و حبوبات پرهیز کنید تا دچار نفخ و مشکلات گوارشی و اسهال نشوید.
نکات مهم ترکیب کردن سبزیها و میوه ها و دانه ها و مغزها و طرز مصرف جوانه ها :
برای نفخ :آویشن , زیره , نعنا
مغز ها و دانه ها : مانند : گردو , بادام, فندق
دانه ها مانند: تخم آفتاب گردان , کنجد, دانه چیا همان تخم شربتی یاتخم ریحان, ارزن, شاهدان وتخم کتان اسیاب شده( توجه کنیدتخم کتان راتازه تازه اسیاب کرده ومیل کنید)
* همراه با سالاد حاوی گوجه خیار و کاهو و کلم ها میل شود.
* از ترکیب و یا استفاده همزمان و پشت سر هم مغزها و دانه ها با میوه های شیرین بپرهیزید.
* دانه ها و مغز ها را همیشه از شب ۸خیس کنیدتا آنزیم هایی که برای جذب پروتئین
و ویتامین آن لازم هستند فعال شوند.
* آبی که مغز ها را در آن می خیسانید دور بریزیدو آب تازه استفاده کنید. به صورت خام و بو نداده مصرف کنید.
*چربیهای مفید امگا و کلسیم و پروتئین فراوان در مغزها و دانه ها و جوانه ها میباشد.
دانه کتان روزی یک قاشق غذاخوری حتما مصرف شود تا امگا 3 بدن تامین شودتادچارکمبود پروتعین نشوید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همه چیز درباره ی مهاجرت بهترین سایت دانلود کتاب خارجی Tina آموزش هاي تنکا کالا رنگین کمان اطلاعات جامع صنايع ماشين سازي مسائلي تعبیر تیوب | بزرگترین سایت تعبیر خواب پایان نامه و مقاله isi