⚜️سس ارده با جوانه نخود
جوانه نخود ۵ ق غ-سیر یک عدد کوچک-ارده ۴ ق غ -آب لیموترش تازه یک چهارم لیوان -پودر گل محمدی -پوست لیموی رنده شده -فلفل سیاه-روغن کنجد نصف لیوان کمی کمتر -پودر سبزیجات معطر خشک شده -کتیرای آسیاب شده نصف ق چایخوری -نمک دریا در صورت تمایل -
همه را در مخلوط کن ریخته و به شکل  و غلضت سس باید باشد اگررشل شد جوانه نخود کمی اضافه میکنیم و اگر سفت شد روغن کنجد .

⚜️سس گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم -سیر یک حبه -پونه کوهی نصف  ق غ-روغن زیتون یا کنجد -کتیرای پودرشده یک ق چایخوری -فلفل سیاه -و پودر گل محمدی یک ق مرباخوری -
پوست گوجه ها رو کنده همه مواد را در مخلوط کن ریخته سس یکنواختی بدست میاید که برای سیستم ارولوژی مفید است (برگرفته ازکتاب
 ارمغان تندرستی استاد جمشید خدادادی)

⚜️سس لیموترش
آب لیموترش تازه نصف پیمانه -روغن زیتون  نصف لیوان -سیر سه حبه رنده شده -پونه کوهی یک ق مرباخوزی -فلفل سیاه-اب نارنج اگر در دسترس بود ی
ک ق غ  همه مواد مخلوط شود و این سس اشتها آور و ضد عفونی کننده سیستم گوارشی است
.
سُس گردو
گردوی خیسانده
تره جعفری ریحان پیازچه
نمک دریا
لیمو
روغن کنجد و آب کمی
همه مواد را در مخلوط کن یا غذاساز میکس میکنیم.
مقدار و نوع سبزی های این سس را میشه بنا به میل و ذائقه تغییر داد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Mowlid توليد متريال پوشش هاي ضد حريق و عايق سرد PIR برترين مطالب آرایشی و بهداشتی گالری عکس رایگان علوم ماورا مهندس هاشمی مهندسی برق قدرت Janet دکتر آنلاین