میوه ها ،به میوه های کرم خورده یا ریز و ارزون بیشتر میشود اعتماد کرد.
نان ،نان سنگک سبوس دار خوب است .از نان بسته بندی و ولواش هرگز استفاده نکنید
برنج ، از برنجهای خارجی خصوصا هندی وپاکستانی و. پرهیز کنید .برنجهای ایرانی بخورید و سبوس دار
چای سیاه وسبز، به جان آن از چای به،سیب،بادرنجبویه،و. استفاده کنید
آب ،سعی کنید آب قلیایی یاچشمه و یا کلرآن را بگیرید .
روغن از روغنهای بازاری اکیدا پرهیز کنید. بهترین روعن ها زیتون ،ارده کنجد
نمک نمک بازار مطلقا ممنوع بهترین نمکها دریا ونمک سنگ پودر شده
شکر و قند بجای شکر از شیره یا عسل و بجای قند از کشمش توت خشک و.
لبنیات فقط گیاهی شیر ماست کره پنیر کشک و دوغ گیاهی مصرف شود.
گوشت انواع گوشتها ممنوع .
ظروف از تفلون ،آلومنیوم و آهن پرهیز کنید.
بهترین ظروف سنگی،سفال کوهی،شیشه ای،مسی،برنجی هستند
سرکه و آبلیمو از لیمو تازه استفاده کنیدو سرکه ها و آبلیموهای بازار مطلقا ممنوع. بهترین سرکه ها دستی وخانگی هستند
درباره این سایت