بر اساس مطالعه ی جدیدی که با حمایت مالی موسسه ملی سرطان انجام شده است، محصولات لبنی ازجمله شیر گاو ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سرطان همراه باشند. پژوهشگران مصرف غذایی ۱۹۴۱ زن مبتلا به سرطان را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که افرادی که بیشترین میزان از انواع پنیرهای آمریکایی، چدار و خامه ای را مصرف کردند ۵۳ درصد خطر بیشتر برای ابتلا به سرطان داشته اند. آن هایی که سرطان ER (عنوانی برای تعیین وضعیت گیرنده ی استروژن) داشتند و بیشترین میزان شیر را نوشیدند ۵۸ درصد خطر بیشتر برای ابتلا به سرطان داشتند. ترکیبات موجود در لبنیات از قبیل فاکتور رشد شبه‌انسولین (IGF-1) و سایر هورمون های رشد ممکن است ازجمله دلایل افزایش خطر ابتلا به سرطان باشند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آفتاب موزیک شرکت طراحي سايت توس وب دفتر خدماتی و نظافتی اصفهان شفق هولوگرامی گذران ریخته گری و صنعت دانلود آهنگ جدید بانک آثار صوتی دینی و ارزشی تعمیرات وبلاگ نبأ