بر اساس مطالعه ی جدیدی که با حمایت مالی موسسه ملی سرطان انجام شده است، محصولات لبنی ازجمله شیر گاو ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سرطان همراه باشند. پژوهشگران مصرف غذایی ۱۹۴۱ زن مبتلا به سرطان را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که افرادی که بیشترین میزان از انواع پنیرهای آمریکایی، چدار و خامه ای را مصرف کردند ۵۳ درصد خطر بیشتر برای ابتلا به سرطان داشته اند. آن هایی که سرطان ER (عنوانی برای تعیین وضعیت گیرنده ی استروژن) داشتند و بیشترین میزان شیر را نوشیدند ۵۸ درصد خطر بیشتر برای ابتلا به سرطان داشتند. ترکیبات موجود در لبنیات از قبیل فاکتور رشد شبهانسولین (IGF-1) و سایر هورمون های رشد ممکن است ازجمله دلایل افزایش خطر ابتلا به سرطان باشند.
درباره این سایت